Bodas IPad ECG Mesin 12 Diterangkeun ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, FDA, CO sareng CQ saterusna
Jumlah modél: iCV200BLE

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 SET
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, KARTU KREDIT
Kamampuhan Suplai: 50 sét per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

WARNA: PUTIH & GRAY & Héjo * ORANGE Komunikasi: Bluetooth
Jalan Transfer: Nirkabel Jenis: Ngaso
Proyék Defibrilasi: Diwangun Pasipatan: Instrumén Diagnostik
Anu sanésna: ICloud ECG Wéb
Lampu Cahaya:

alat ecg Bluetooth

,

iphone ecg monitor

iPad ECG Monitor 12 Lead ECG Kalayan Smart White Box sambungan Bluetooth iCV200BLE

Naon iCV200BLE kami?

iCV200 (BT) mangrupikeun sistem éléktrokardiograf istirahat 12-lead anu damel sareng iPad (Apple App: vhECG Pro). Kalayan iCV200 (BT) anjeun tiasa ngarekam, ningali sareng napsirkeun ECG sésana. Anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun nyetak ECG dina sababaraha format sareng ngirim ECG ka vhCloud pikeun dibagi.

White IPad ECG Machine 12 Lead ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE 0

Spesifikasi ECG Recorder

Laju Sampling

A / D: 24K SPS / Ch

Ngarekam: 1K SPS / Ch

Precision Quantization

A / D: 24 bit

Ngarekam: 16 Bit

Resolusi

0.4uV

Panolakan Mode Umum

> 110dB

Input Impedansi

> 20M

Tanggapan Frékuénsi

0,05-250Hz (± 3bB)

Waktos Constant

> 3.2Sék

Poténsi Éléktron maksimum

± 300mV DC

Rentang Dinamis

± 15mV

Proyék Defibrilasi

Ngawangun-di

White IPad ECG Machine 12 Lead ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE 1

Kauntungannana alat:

1. Produk elektro cardio gram (ECG) profesional munggaran dikembangkeun dina alat portabel ios.

2. tampilan ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.

3. Pangukuran otomatis sareng tafsir.

4. Bluetooth cocog

White IPad ECG Machine 12 Lead ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE 2

Metode sambungan ka awak pasién sareng alat nirkabel ecg:

White IPad ECG Machine 12 Lead ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE 3

Sambungan iPad / iPngasah(modeu standar) pikeun iCV200BLE

Bewara: Pastikeun iPad / iPhone anu cocog:

iPad: iPad 3 ka luhur

iPhone: iPhone 4S ka luhur.

Versi BT nyaéta 4.0

Pilih sareng buka konéksi Bluetooth nalika pencét halaman setting iPad / iPad mini

White IPad ECG Machine 12 Lead ECG Smart Bluetooth Connection ICV200BLE 4

Kumaha cara ngaunduh perangkat lunak di toko APP haratis?

iCV200 (BT) Sistem ECG Sésana ngagaduhan perangkat lunak na dijalankeun dina iPad atanapi iPad-mini namina vhECG Pro disatujuan ku Apple.

Unduh Gratis

Anjeun tiasa lebet iPad / iPad-mini anjeun pikeun ngaunduh vhECG Pro gratis sapertos léngkah ieu:

Léngkah 1. Éntri toko APP tina iPad / iPad-mini / iPhone anjeun

Léngkah 2. Milarian "vhecg pro"

Léngkah 3. Unduh parangkat lunak "vhecg pro", teras pasang turutan anu diperyogikeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan unduhan vhECG Pro, mangga ngahubungan Josy@vhmedical.com.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian