Vales & Hills IPad ECG Machine, Batre Power Bluetooth ECG Simulator

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, SALES GRATIS, CQ sareng CO saterusna
Jumlah modél: PS420

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina3-5 dinten damel saatos kadatangan pamayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Kartu Kredit
Kamampuhan Suplai: 50 unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Warna: Bodas Jalan Transfer: Bluetooth
Jenis: Alat Ujian Klinis Gawé Tempareture: 15 ℃ –35 ℃
Di Toko: 0 ℃ –50 ℃ Bahan: Plastik ABS
Suplai kakuatan: 2 * Batré AA Métode Panyambung: Bluetooth Pikeun Aplikasi IOS
Lampu Cahaya:

alat ecg Bluetooth

,

iphone ecg monitor

Vales & Hills IPad ECG Machine, Batre Power Bluetooth ECG Simulator

Spésipikasi ECG simulator PS420

SEG-A mangrupikeun tangan sareng simulator fungsi luhur pikeun ngadeteksi ECG.

Seueur kaunggulanana:

1, bentukna leutik sareng pinter

2, gampang dioperasikeun

3, dumasar kana aplikasi ios, cara transferna nyaéta ku bluetooth

Ayeuna parangkat lunak tiasa didownload ku anjeun gratis di App store.

Seueur fungsi kanggo sinyal ECG pikeun dipilih:

1,12 kalungguhan ecg

2.35 barang tina Arrhythmia

3, peacemaker

4, Fibrilasi atrium

Salaku jinis simulator ecg, éta tiasa nyandak fungsi anu pangsaéna pikeun coperate sareng inohong anu pangsaéna pikeun analisa. Éta cocog pikeun lab, klinis, sagigireun di rumah sakit. Sakola deui.Vales & Hills IPad ECG Machine , Batteries Power Bluetooth ECG Simulator 0

Vales & Hills IPad ECG Machine , Batteries Power Bluetooth ECG Simulator 1

Tentang Kami

Vales & Hills IPad ECG Machine , Batteries Power Bluetooth ECG Simulator 2

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian