Stress Test ECG Asesoris 12 Saluran Mesin ECG Kalayan Parangkat Lunak

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina (Daratan)
Ngaran mérek: V & H
Sertifikasi: CE & ISO
Jumlah modél: CV-1200

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Rincian bungkusan: Paket Standar: 25cm * 20cm * 13cm
Waktos pangiriman: 5-8 Dinten damel
Syarat pamayaran: Western Union, T / T, L / C
Kamampuhan Suplai: 50 Unit Per Minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk: Stress Test ECG Asesoris 12 Saluran Mesin ECG Kalayan Parangkat Lunak Jenis: Setrés
Warna: Kulawu Saluran: 12
Kabel: Sakaligus 12-timbel Fungsi: Ngawas Secara Otomatis Sareng Analisis ECG
Lampu Cahaya:

mesin ecg digital

,

ecg alat monitoring

Stress Test ECG Asesoris 12 Saluran Mesin ECG kalayan parangkat lunak

Sistem Tés Strés CV-1200

Sistem Tés Strés CV-1200 Stess Test System mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun Diagnosis Kardiologi, éta nyayogikeun Rékam,Tampilan,Diarsipkeun,sareng Nganalisis Rekaman ECG sareng Pangukuran sanés

Fitur Standar

  • 12-kanal istirahat ECG
  • Pangukuran ECG otomatis sareng interpretasi
  • 12-kanal latihan panyingkepan pinuh ECG,kalayan ngukur ST sareng ngukur wirahma
  • Sistem manajemén data
  • Antarbeungeut printer laser umum pikeun dokuméntasi dina kertas standar (A4)
  • Layar warna anu ageung kalayan résolusi luhur pikeun operasi henteu nganggo kertas
  • Sistem operasi Microsoft Windows XP / 7
  • Tampilan waktos nyata,analisa SDM, segmen ST,sareng reanalyze bagean ST
  • Didaptarkeun rékaman printer termal, 12 saluran sakaligus sacara real time
  • ST,Delta ST, ST / HR, ST lamping,J point sareng trend point sunda
  • CV-1200 ngatur pilihan periferal pakakas(ergometers,treadmills sareng NIBP) ngalangkungan protokol interface terpadu (Bruce,Bruce dirobah,Balke ware,Ellestad,jst.)

Spesifikasi Kotak Akuisisi ECG:

Tingkat Sampel: A / D: 24K SPS / Ch
Ngarekam: 1K SPS / Ch
Dipaténkeun Multi-Channel Sinkronis A / D.
Precision Quantization: A / D: 24 bit
Ngarekam: 16 bit
Resolusi: 0,4µ V
Panolakan Mode Umum: > 100dB
Input Impedence: > 20MΩ
Tanggapan Frékuénsi: 0,05-250Hz (± 3dB)
Konstanta waktos: ≥3.2Sék.

Stress Test ECG Accessories 12 Channel ECG Machine With Software 0

Tentang Kami

Vales sareng Hills Biomédis Tech. Ltd. (V&H), tempatna di BDA International Park, BEIJING, parantos janten salah sahiji pamekar téknologi ECG dumasar PC salami mangtaun-taun. V&H tetep masihan sumber anu saé pikeun ngadeukeutan ujung anu hadir sareng ideu kesederhanaan canggih dina desain produk sareng disiplin manajemén dina kontrol kualitas. V&H kalolobaanna kalibet dina PC-ECG, ECG Workstation, ECG Stress Test, Digital EEG Series sareng Ambulatory Blood Pressure Monitor.

Stress Test ECG Accessories 12 Channel ECG Machine With Software 1

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian