Smart Colorful Plastik IOS Bluetooth ECG Mesin

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, FDA, CO sareng CQ saterusna
Jumlah modél: iCV200S

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 SET
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, KARTU KREDIT
Kamampuhan Suplai: 50 sét per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

WARNA: PUTIH & GRAY & Héjo * ORANGE Komunikasi: Bluetooth
Jalan Transfer: Nirkabel Jenis: Ngaso
Proyék Defibrilasi: Diwangun Pasipatan: Instrumén Diagnostik
Anu sanésna: ICloud ECG Wéb Nami: Instrumén Diagnostik Otomatis Mesin Plastik warni IOS Bluetooth ECG Mesin
Kalungguhan: Simultenoaous 12-lead Ecg Bahan: Plastik
Fungsi: Tafsir Otomatis & pangukuran
Lampu Cahaya:

mesin ecg Bluetooth palastik

,

Mesin ecg bluetooth ios

,

mesin ecg Bluetooth ija

Instrumén Diagnostik Otomatis Palastik Werna Plastik Mesin Bluetooth ECG

Mesin Bluetooth ECG iCV200S, mangrupikeun mesin ECG munggaran anu ngagaduhan kamampuan ngajalankeun uji coba ECG nirkabel 12-lead langsung dina ios Appliations, ngajantenkeun alat portabel kana mesin éléktrokardiogram anu fungsina lengkep.

Thedevicein ditéang sareng vhECG Pro App * ningalikeun, nganalisa sareng arsip rékaman ECG. ECG 12-lead sakaligus, pangukuran otomatis sareng interpretasi ditingali gancang sareng gampang dina alat ios anjeun ** masihan para ahli pendekatan anyar pikeun ngawaskeun sareng ngarékam data ECG. Kantun sambungkeun iCV200Sto iPad atanapi iPhone anjeun nganggo WiFi atanapi Bluetooth, buka aplikasi vhECG Pro anjeun sareng anjeun ngagaduhan alat ECG anu raoseun sareng gampang.

Digabungkeun sareng kamampuan ditandatanganan pikeun ngonfirmasi diagnosis sareng ngirim email laporan ECG anjeun salaku PDF atanapi nyetak via printer nirkabel, iCV200Soffers paket lengkep pikeun monitoring ECG portabel.

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 0

Ngeunaan Recorder akuisisi iCV200S:

Fitur tina Ware keras iCV200S Recorder:

Lampu Indikator pikeun héd Kalungguhan

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 1

Ngawaskeun waktos-nyata sambungan sabar-ka-alat.

Upami lampu indikator héjo henteu hurung, éta hartosna timbelna héd.

Desain pantun, 3 Warna Dipilih Kanggo vhECG iCV200S

Héjo

MERAH

KULAWU

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 2

Frontside perékam:

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 3

The Backside Recorder:

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 4

Ilustrasi ngeunaan operasi Skéma nunjukkeun asesoris langkung seueur sareng antar muka dimana aranjeunna nyambung:

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 5

Spesifikasi ECG Recorder

Laju Sampling A / D: 24K SPS / ChNgarekam: 1K SPS / Ch
Precision Quantization A / D: 24 bitNgarekam: 16 Bit
Resolusi 0.4uV
Panolakan Mode Umum > 110dB
Input Impedansi > 20M
Tanggapan Frékuénsi 0,05-250Hz (± 3bB)
Waktos Constant > 3.2Sék
Poténsi Éléktron maksimum ± 300mV DC
Rentang Dinamis ± 15mV
Proyék Defibrilasi Ngawangun-di

Smart Colorful Plastic IOS Bluetooth ECG Machine 6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian