Precision Ambulatory ECG Monitoring Ambulatory Heart Monitor Kalayan LCD Display

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina (Daratan)
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO
Jumlah modél: CV-3000

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1
Rincian bungkusan: Pakét standar
Waktos pangiriman: 7 dinten damel saatos pamayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Paypal
Kamampuhan Suplai: 10 Unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk: V&H Professional 3 Atanapi 12 Channel Portable Holter ECG Recorder Komunikasi: Kartu SD Atanapi USB
Waktos Rékam: 1 Dinten Nganti 7 Dinten Sasayogian tanaga: Hiji Batré AAA
Ukuran: 75 × 55 × 16 (mm) Operasi Dupleks Otomatis: Ngarojong
Saluran: 12 Saluran Atanapi 3 Saluran Layar LCD: Ngarojong
Lampu Cahaya:

alat monitoring ambulat

,

ecg pangawasan ambulasi

Ambulat Jantung Monitor pikeun ECG Nguji Waktu Ngrekam Waktos dugi ka 7 Dinten Kalayan Kotak Bodas Mini

Kauntungan unik:

Alat analisa arrhythmia atrial

Guligah laju haté

Analisis bolak T-gelombang

Dispersi QT

Sindrom apnea bobo obstruktif

Pilihan: Rata-rata ECG: VCG sareng VLP

Fitur

Klasifikasi témplat otomatis

Alat pikeun Analisis ST-T 12-Diterangkeun

Analisis Pacemarker

Analisis Fibrilasi Atrial Otomatis sareng Alat Assitant

Rupa-rupa denyut jantung (HRV)

Spésifikasi

Saluran: Dua Modeu Gawe

Ngarekam Diprogram

LCD Pintonan

Ngarekam Kualitas Tinggi

Modeu Gawé Ganda dina Akses Data

Konsumsi Daya Rendah

Ukuran Kompak & Beurat Hampang

Suku cadang sareng aksésoris di gudang

Mangsa jaminan anu sami sareng pabrik

Dukungan téknis pikeun produk.

Kumaha cara mikirkeun alat ECG Holter ecg ambulatasi?

CV3000 mangrupikeun sistem HOLTER canggih anu luar biasa anu dianggo pikeun rékaman 3-kanal sareng 12-lead ECG sareng analisis. Hatur nuhun kana perangkat lunak na anu canggih sareng perekam anu dirancang sacara rumit, CV3000 minuhan sadaya kinerja luhur sareng tanggung jawab fiskal.

Kalayan Elite Holter Recorder anjeun tiasa gaduh rékaman ECG 12-lead atanapi 3-channel gumantung kana kabel anu nyambung kana perékam. Bagian ieu nunjukkeun sababaraha panempatan éléktroda anu khas. Rujuk parangkat lunak sistem analisis anjeun sareng dokter pikeun posisi anu disarankeun.

Precision Ambulatory ECG Monitoring Ambulatory Heart Monitor With LCD Display 0

Pancegahan pamakean alat ECG holter:

(1) Ukur nganggo kartu SD V&H anu disahkeun pikeun rékaman. (2) Pasién nuju kedah dipegatkeun ti pasién sateuacan dirémforilasi. (3) Éta tanggung jawab pangguna akhir pikeun leres ngonpigurasikeun ECG Recorder kalayan setélan anu cocog sareng Parangkat lunak analisis ECG. (4) Positif palsu sareng palsu népék pacer tiasa kajantenan nalika ngagunakeun Pacer Detect. (Ngan Elite-Plus) • Positip anu salah - tiasa akibat tina sambungan éléktroda anu goréng kana pasién atanapi sajumlah ageung gangguan listrik tina objék anu caket. • Negatif palsu - tiasa kajantenan ku pacers anu bipolar kusabab sinyal pulsa pacer lemah di kulit sabar. (5) Perhatoskeun hukum lokal pikeun pembuangan batré basa. (6) Entong ngantepkeun batréna dina perékam nalika teu dianggo. Karuksakan perékam tiasa hasil tina korosi batréna. (7) Pikeun nampi hasil rékaman anu pangsaéna, pasién kedah dititah nyingkahan deukeut peralatan listrik anu beurat atanapi sumber gangguan éléktromagnétik séjén. Parabot sapertos simbut listrik sareng bantalan pemanasan bakal dilebetkeun kana grup ieu.

Spésifikasi

Saluran: 10 kali (12- saluran) 5/7 ngarah (3-kanal)
Resolusi: 8-10 bit
Ngarekam: Panyingkepan pinuh
Unduh antar muka: Pamaca kartu SD atanapi jalur USB
Laju sampel: 1024 / detik max
Réspon Frékuénsi: 0,05HZ dugi ka 60Hz
Verifikasi sinyal: Pintonan LCD
Deteksi Pacemaker: ngadukung

Precision Ambulatory ECG Monitoring Ambulatory Heart Monitor With LCD Display 1

Fungsi-fungsi alat holg ecg:

Klasifikasi Templante Otomatis Ku Parabot Édisi Kuat

Posisi automaic QRS sareng pangakuan pola morfologis, rupa-rupa témplat arrhythmia

Kombinasi algoritma DEMIX anti lieur, téknologi wirahma RR-HIS sareng klasifikasi grafis BIRDVIEW, alat édisi témplat anu paling kuat anu kantos dikembangkeun dina sistem HOLTER

Analisis ST-T Sareng Tren

Pangukuran ST-T otomatis sareng tren, dihijikeun sareng superimposition sareng perbandingan scanning pikeun éditan édisi ST-T: déprési, élévasi sareng lamping, standar 12-lead pikeun posisi iskemia miokardial

Alat Analisis Nganalisis Aritmia

Analisis fibrilasi atrial kalayan alat asistén

Turbulensi Denyut Jantung (VE CHAOS, HRT) Analisis Analisis Sindrom Apne Sindrom Obstruktif Variabilitas Tingkat Jantung

5-mnt, 1-jam, 24-jam atanapi waktos anu tiasa kapilih pikeun pamantauan Waktos domain, domain frekuensi sareng indéks nonlinear lengkep

Analisis Dispersi QT Analisis Pembuat Lemah

Rupa-rupa jinis pacer kalebet VVI, AAI sareng DD, sareng sajabana, ngahasilkeun laporan pacemaker anu komprehensif

Analisis alternatip T-gelombang

Indéks anu penting pikeun arrhythmia ganas sareng maot jantung anu ngadadak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian