Diagnostik Portabel Mesin Ecg Nirkabel Bluetooth ECG ICV200S 12 Saluran Kalayan Perékam Tilu Warna

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, FDA, CO sareng CQ saterusna
Jumlah modél: iCV200S

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 SET
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, KARTU KREDIT
Kamampuhan Suplai: 50 sét per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

WARNA: PUTIH & GRAY & Héjo * ORANGE Komunikasi: Bluetooth
Jalan Transfer: Nirkabel Jenis: Ngaso
Proyék Defibrilasi: Diwangun Pasipatan: Instrumén Diagnostik
Anu sanésna: ICloud ECG Wéb
Lampu Cahaya:

mesin ecg saku

,

mesin ecg diagnostik

,

panangan dicekel ecg

Alat ECG Portable Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Saluran Sareng Perekam Tilu Warna

Ngeunaan alat ecg nirkabel iCV200:

iCV200S mangrupikeun sistem ECG portabel. Éta kalebet perékam akuisisi data sareng kabel sabar. Produkna tiasa nyambung sareng alat-alat ios sapertos iPad, iPad-mini sareng iPhone ngalangkungan Bluetooth. Sistem ieu dirarancang sareng didamel ku V&H, Sistem Akuisisi ECG sanggup nyonto, ngarékam sareng nganalisis pasién anu istirahat ECG. Sistem ieu lumaku pikeun analisis panyakit jantung pikeun lembaga pangobatan médis.Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 0

Naha anjeun peryogi alat ECG nirkabel iCV200S?

Naha peryogi vhECG iCV200S
Profésional cekap Sakaligus 12 saluran ECG
Cukup portabel Ukuran mini sareng beurat enteng, gampang dibawa
Sistem iOS, sistem tertutup, sacara épéktip ngajaga kaamanan data ECG
Komunikasi Sinyal Stabil Bluetooth 4.0, Laju transmisi gancang; Ngahémat listrik
Awan vhECG Cloud ngadukung Basis Telemedicine

Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 1

Fitur anu diénggalan utama alat ecg nirkabel iCV200S

1, Desain pantun, 3 Warna Dipilih Kanggo vhECG iCV200S

Héjo héjo

Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 2

2, Lampu Indikator pikeun héd Kalungguhan

Ngawaskeun waktos-nyata sambungan sabar-ka-alat. Upami lampu indikator héjo henteu hurung, éta hartosna kalungguhanana héd.

3,iCV200S Sésana Sistem ECG pikeun iPad nyaéta vhECG. Ayeuna ngajalankeun sareng basa-basa ieu:

Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 3

Kauntungannana alat:

1. Produk elektro cardio gram (ECG) profesional munggaran dikembangkeun dina alat portabel ios.

2. tampilan ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.

3. Pangukuran otomatis sareng tafsir.

4. Bluetooth cocog

Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 4

Spesifikasi ECG Recorder

Laju Sampling

A / D: 24K SPS / Ch

Ngarekam: 1K SPS / Ch

Precision Quantization

A / D: 24 bit

Ngarekam: 16 Bit

Resolusi

0.4uV

Panolakan Mode Umum

> 110dB

Input Impedansi

> 20M

Tanggapan Frékuénsi

0,05-250Hz (± 3bB)

Waktos Constant

> 3.2Sék

Poténsi Éléktron maksimum

± 300mV DC

Rentang Dinamis

± 15mV

Proyék Defibrilasi

Ngawangun-di

Fitur utama tina iPad ECG Machine iCV200S:

1, ECG 12-lead sakaligus

2, Pangukuran Otomatis sareng Tafsiran

3, Pangukuran ku ramo

4, jaringan ecgCloud sareng ECG

5, Lampu indikator pikeun héd timah

6, Recorder nyambung: Bluetooth 4.0

7, Daya Perekam: 2 * Batré AAA

Portable Diagnostic Ecg Machine Wireless Bluetooth ECG ICV200S 12 Channel With Three Colors Recorder 5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian