Warta Perusahaan

  • CMEF Autumn 2017 in Kunming ,China
    Waktos Post: 12-01-2020

    CMEF Autumn 2017 — Vales & Hills Biomedical Tech Ltd Ti 29th, Okt. 2017 dugi ka 1 Nov, 2017 di Kunming, Cina stan kami No.:6T09 Wilujeng sumping di stan kami sareng nunjukkeun produk, harga sareng jasa anu pangsaéna. Tingali ka hareup pikeun janten pasangan anjeun anu hadé.Maca deui »

  • CMEF 2020 Exhibition in Shanghai
    Waktos Post: 09-17-2020

    Wilujeng sumping didatangan stan kami Vales & Hills Biomedical Tech Ltd Booth No.kelas-1P25 Tanggal: Okt.19th, 2020 -Oct.22nd, 2020 Tempat: Pameran Nasional sareng Pusat Konvénsi, Shanghai, Cina Maca deui »

  • Happy New Year in 2020
    Waktos Post: 01-19-2020

    Halo Sadérék, Urang bakal Vokasi Taun Anyar 2020 Ti 20, Januari2020 dugi ka 2, Pébruari2020. Sareng hoyong bahagia unggal dinten di taun énggal. Nuhun & Salam, JosyMaca deui »

  • MEDICA 2019/GERMANY
    Waktos Post: 09-17-2019

    MEDICA 2019 Dusseldorf, Jérman Ti Nov.18th, 2019 dugi Nov 21st, 2019 Perusahaan kami: Vales & Hills Biomedical Tech Ltd Booth No. 16G80-16 Paméran: Josy Mobile / Whatsapp: + 86-18310153531 Wilujeng sumping di stan kami pikeun Cooperartion. Maca deui »

  • CMEF 2019(Autumn) in Qingdao
    Waktos Post: 09-17-2019

    Wilujeng sumping didatangan stan kami Vales & Hills Biomedical Tech Ltd Booth No.:N3M06 Tanggal: Okt.19th, 2019 -Okt.22, 2019 Tempat: Kota Expo Dunya Qingdao, Qingdao, Cina Maca deui »

  • Medical Fair India 2019
    Waktos Post: 02-14-2019

    MEDICAL FAIR INDIA 2019 Pragati Maidan, New Delhi, India Ti Pébr. 21st, 2019 dugi ka Februari 233, 2019 Perusahaan kami: Booth Vales & Hills Biomedical Tech Ltd No. 11D49 Pameran: Josy Mobile / Whatsapp: + 86-18310153531 Wilujeng sumping di stan kami pikeun Cooperartion. Maca deui »

  • 2018 ACC
    Waktos Post: 12-01-2018

    2018 ACC Sabtu, Maret, 10 - Senén, 12 Maret berita perusahaan pang anyarna ngeunaan 2018 ACC 0 Orlando, USA Booth 1334 Wilujeng sumping sumping di stan kami 1334 di 2018 ACC Maca deui »

  • 2018 ESC in Munich,Germany
    Waktos Post: 08-08-2018

    Maca deui »

  • 2018CMEF(Autumn) in Shenzhen,China
    Waktos Post: 08-08-2018

    Wilujeng sumping didatangan stan kami No. 1-B03 Tanggal: 27 Oktober, 2018 -Nov.1st, 2018 Tempat: Shenzhen, Cina. Maca deui »

  • MEDICA 2017 in Dusseldorf,Germany
    Waktos Post: 10-26-2017

    MEDICA 2017 di Dusseldorf, Jérman Wilujeng sumping ngadatangan stan kami di Pameran sapertos kieu: Medica 2017 — Vales & Hills Biomedical Tech Ltd Tanggal: 13-16th, November, 2017 di Dusseldorf, Jérman Booth No.16E80-10 Paméran: Josy Jiang Maca deui »

  • Waktos Post: 01-13-2017

    Rencana Pameran pikeun perusahaan urang di 2017 A, ACC Taunan Ilmiah Sesi & Expo 2017 — ACC 2017 17-19, Maret, 2017 di Washington DC. Booth No. 2818 B, rapat taunan ka-83 tina Jerman Cardiac Society-Cardiac and Circulate Research 19-22nd, April, 2017 di Mannheim, Jérman Booth N ...Maca deui »