Mésér Peristirahatan Iphone Ipad Bluetooth ECG Mesin

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, FDA, CO sareng CQ saterusna
Jumlah modél: iCV200S

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 SET
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, KARTU KREDIT
Kamampuhan Suplai: 50 sét per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

WARNA: Beureum Komunikasi: Bluetooth
Jalan Transfer: Nirkabel Jenis: Ngaso
Pasipatan: Instrumén Diagnostik Anu sanésna: ICloud ECG Wéb
Nami: Peristirahatan Kelas II Médis Perékam Warna Beureum IPhone / iPad Mesin Bluetooth ECG Instrumén diklasifikasi: Kelas Médis II
Fungsi: Tafsir Otomatis & meausrement
Lampu Cahaya:

Ipad Bluetooth ECG Mesin

,

Iphone Bluetooth ECG Mesin

,

Mesin ECG Sésana Bluetooth

Kelas istirahat II Médis warna Beureum Perékam Mesin iPhone / iPad Bluetooth ECG

Modél alatna nyaéta iCV200S, nyaéta sistem ECG portabel sareng kulawarga CardioView. Éta kalebet perékam data acquisition and iCV200S 12-lead cable cable. Bentuk gelombang ECG tiasa dipajang dina alat ios dipasang vhECG Pro App. Sistem ieu dirarancang sareng didamel ku V&H pikeun rékaman ECG sanés kalayan pangukuran otomatis sareng tafsir. Alatna duanana pikeun tuntutan profesional sareng panggunaan homecare.

Spesifikasi ECG Recorder

Laju Sampling A / D: 24K SPS / Ch

Ngarekam: 1K SPS / Ch

Precision Quantization A / D: 24 bit

Ngarekam: 16 Bit

Resolusi 0.4uV
Panolakan Mode Umum > 110dB
Input Impedansi > 20M
Tanggapan Frékuénsi 0,05-250Hz (± 3bB)
Waktos Constant > 3.2Sék
Poténsi Éléktron maksimum ± 300mV DC
Rentang Dinamis ± 15mV
Proyék Defibrilasi Ngawangun-di

Fitur utama tina iPad ECG Machine iCV200S:

1, ECG 12-lead sakaligus

2, Pangukuran Otomatis sareng Tafsiran

3, Pangukuran ku ramo

4, jaringan ecgCloud sareng ECG

5, Lampu indikator pikeun héd timah

6, Recorder nyambung: Bluetooth 4.0

7, Daya Perekam: 2 * Batré AAA

Frontside perékam:

Medical Resting Iphone Ipad Bluetooth ECG Machine 0

The Backside Recorder:

Medical Resting Iphone Ipad Bluetooth ECG Machine 1

Ngeunaan Diagram Skéma Gawe:

Ilustrasi ngeunaan operasi Skéma nunjukkeun asesoris langkung seueur sareng antar muka dimana aranjeunna nyambung:

Medical Resting Iphone Ipad Bluetooth ECG Machine 2

Medical Resting Iphone Ipad Bluetooth ECG Machine 3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian