Médis Genggam Plastik Bluetooth ECG Mesin

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: VH
Sertifikasi: FDA, CE, ISO13485, Penjualan Gratis, CO sareng CQ
Jumlah modél: iCV200BLE

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Harga: Perundingan
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3 dinten damel
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Kartu kiridit
Kamampuhan Suplai: 50 unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami: Desain médis Kelas II Genggem Plastik Perékam Bodas Mesin Bluetooth ECG Bahan: Plastik
Jenis: Sésana ECG Kalungguhan: Ecult 12-lead Simultenaous
Warna: Bodas Suplai kakuatan: 2 * Batré AA
Sistem Aplikasi: IOS Cara Conenctive: Bluetooth
Instrumén diklasifikasikan: Alat Médis Kelas II Desain Kotak: Leutik Sareng Genggem
Lampu Cahaya:

Batré Bluetooth Ecg Monitor Android

,

Médis Bluetooth Ecg Monitor Android

,

Genggam Bluetooth Ecg Monitor Android

Desain médis Kelas II Genggem Plastik Perékam Bodas Mesin Bluetooth ECG

Ayeuna aya mode énggal tapi alat ecg propésional anu disayogikeun pikeun nyumponan paménta ti sagala jinis pangguna, nyaéta ios bluetooth ecg, cara konéktipna nyaéta ku Bluetooth, modélna nyaéta iCV200BLE. Malah cutatan, kualitas sareng jasa anu pangsaéna disayogikeun ka sadayana.

Spesifikasi Perékam:

Laju Sampling

A / D: 24K SPS / Ch

Ngarekam: 1K SPS / Ch

Precision Quantization

A / D: 24 bit

Ngarekam: 16 Bit

Resolusi 0.4uV
Panolakan Mode Umum > 110dB
Input Impedansi > 20M
Tanggapan Frékuénsi 0,05-250Hz (± 3bB)
Waktos Constant > 3.2Sék
Poténsi Éléktron maksimum ± 300mV DC
Rentang Dinamis ± 15mV
Proyék Defibrilasi Ngawangun-di
Komunikasi WIFI (ipad, iphone) Blue Tooth (Android)
Kakuatan

Batré 2xAA

Kaunggulan:

  1. Produk electro cardio gram (ECG) profesional munggaran dikembangkeun dina alat portabel ios.
  2. Layar ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.
  3. Ukuran otomatis sareng tafsir.
  4. Bluetooth sareng 4G / 5G cocog

Vales sareng Hills Biomédis Tech. Ltd. (V&H), tempatna di BDA International Park, BEIJING, parantos janten salah sahiji pamekar téknologi ECG dumasar PC salami mangtaun-taun. V&H tetep masihan sumber anu saé pikeun ngadeukeutan ujung anu hadir sareng ideu kesederhanaan canggih dina desain produk sareng disiplin manajemén dina kontrol kualitas. V&H kalolobaanna kalibet dina PC-ECG, ECG Workstation, ECG Stress Test, Digital EEG Series sareng Ambulatory Blood Pressure Monitor. Konsép inti V & H nyaéta gawé babarengan anu mana kami parantos ngawangun tim anu paling luhur, dikandung dina kolaborasi, didédikasikeun kana dalil yén urang sadayana kolega damel haté pikeun tujuan dina ngahargaan jalma sareng masarakat. V&H tetep ningali ka hareup kalayan harepan sareng tekad.

Medical Handheld Plastic Bluetooth ECG Machine 0

Medical Handheld Plastic Bluetooth ECG Machine 1

Medical Handheld Plastic Bluetooth ECG Machine 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian