Pamakéan Tinggi Handheld 18 Channel PC Dumasar ECG Equipment Analisis Biokimia

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, SALES GRATIS
Jumlah modél: CV200 +

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 sét
Rincian bungkusan: Paket standar / karton
Waktos pangiriman: dina 7 dinten saatos nampi mayar
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, paypal, Kartu kiridit dina Jalur
Kamampuhan Suplai: 50 unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Warna: Bodas, kulawu, biru Jenis: Sistem Analisis Biokimia
Kabel: Sakaligus 18-kanal Defibrillation Ngajaga: Ngawangun-di
Fungsi: Ukuran & Tafsiran Sambungan: Ngasingkeun USB & Nirkabel Ka PC
Gurantee: 1 Taun Sertipikat: CE, ISO13485, SALES GRATIS
Lampu Cahaya:

mesin pc ecg

,

mesin eeg digital

Pemanfaatan Luhur sareng Handeg 18-kanal PC Dumasar Peralatan ECG

Spésifikasi

Mesin médis 1.CV200 + ECG2. sistem ecg nahan3.PC dumasar4. sakaligus 12-kanal ecg5.CE, ISO13485, SELAS GRATIS

Syarat Sistem Komputer Minimum:

  • Pentium III Prosesor
  • RAM 128MB
  • 20G HD
  • Sistem Operasi Windows XP
  • Tampilan VGA Cocog
  • Windows XP Laser cocog atanapi Inkjet Printer

Spesifikasi ECG Recorder:

VH- CV200 + -ECG spésifikasi stasiun damel
Sampling 1000 S / S / Ch, 12 bit, Sakaligus 12 Ngarah Ngarékam
Resolusi Digital 2µV
Tanggapan Frékuénsi 0,05-250Hz (+3dB)
Panolakan Mode Umum > 90dB
Input Impedansi > 10 M
Waktos Constant 3.2 Sek
Poténsi Éléktron maksimum +300mV DC
Rentang Dinamis +10mV
Ngasingkeun Tegangan 4000V
Leek ayeuna <10µA
Kabel Pasén Standar 10-kawat, Konektor 15 Pin D
Antarmuka PC Konektor USB
Diménsi 14912226 mm (5.94.81.0 in.)

CV-200 + -Rest ECG, VCG sareng VLP

CARDIO VIEW CV-200 nyaéta sistem PC-ECG pikeun dokter sareng klinik kalayan rencana ngadamel analisis éléktrokardiografi multi-fungsi, kalebet 12-lead Resting ECG, Vector ECG (VCG) sareng Ventricular Late Potential (VLP). Sistem sacara otomatis nyimpen, nganalisis, rata-rata, nembongkeun sareng nyetak data ECG, VCG sareng VLP anu direkam. Di lingkungan Windows XP, laporan anu béda tiasa ditingali dina layar sareng dicitak dina sababaraha format dina kaseueuran printer anu cocog sareng Windows. Ku cara ngamutahirkeun rutin parangkat lunak, CV-200 tetep canggih-ayeuna-ayeuna ogé sareng ka payunna. Kalayan recorder sampling sinyal ECG anu ngasingkeun optik nyambung ka panganteur PC PC, CV-200 ngajantenkeun akuisisi data ECG kualitas luhur, lingkungan anu ramah pikeun pangguna sareng kaamanan 100% pikeun pasién.

High Utilization Handheld 18 Channel PC Based ECG Equipment Biochemical Analysis 0

High Utilization Handheld 18 Channel PC Based ECG Equipment Biochemical Analysis 1

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian