Mesin Wireless ECG Bluetooth Wireless beristirahat

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, FDA, CO sareng CQ saterusna
Jumlah modél: iCV200S

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 SET
Harga: Perundingan
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, KARTU KREDIT
Kamampuhan Suplai: 50 sét per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

WARNA: Héjo Komunikasi: Bluetooth
Jalan Transfer: Nirkabel Jenis: Ngaso
Proyék Defibrilasi: Diwangun Pasipatan: Instrumén Diagnostik
Anu sanésna: ICloud ECG Wéb Nami: FDA Green IOS Vérsi Terpadu Nirkabel Bluetooth ECG Mesin
Suplai kakuatan: 2 * Batré AA Feture: Tafsir Otomatis & Pangukuran
Lampu Cahaya:

Mesin Wireless Bluetooth ECG

,

Sésana Mesin Bluetooth ECG

,

Mesin Bluetooth Wireless ECG

Vérsi héjo FDA Green iOS Dirékam nirkabel Bluetooth ECG Mesin

Kauntungannana alat:

1. Produk elektro cardio gram (ECG) profesional munggaran dikembangkeun dina alat portabel ios.

2. tampilan ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.

3. Pangukuran otomatis sareng tafsir.

4. Bluetooth cocog

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 0

Perékam ecg nirkabel Setting:

Komunikasi antara perékam iCV200S sareng iPad ngalangkungan Bluetooth.

Batré: Atur dua aki AAA kana perékam

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 1

Kontrol:

Hurungkeun: Klik pikeun ngahurungkeun perékam

Pareuman: Tetep Pencét (dua detik) pikeun mareuman perékam.

Nagara:

Pareuman: Perékam pareum

Hurung: Perékam hurung

Slow Flash (Sakali opat detik): Daya henteu cekap-ngarobih batréna

Fitur anu diénggalan utama alat ecg nirkabel iCV200S

1, Lampu Indikator pikeun héd Kalungguhan

Ngawaskeun waktos-nyata sambungan sabar-ka-alat.

Upami lampu indikator héjo henteu hurung, éta hartosna timbelna héd.

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 2

2, Desain pantun, 3 Warna Dipilih Kanggo vhECG iCV200S

Héjo héjo

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 3

3,iCV200S Sésana Sistem ECG pikeun iPad nyaéta vhECG. Ayeuna ngajalankeun sareng basa-basa ieu:

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 4

Kumaha nyambungkeun kana awak pasién ngalangkungan alat ecg nirkabel?

Rujukan pikeun sambungan éléktroda sareng posisi

Diterangkeun Precordial: Lapis Dada Pasien nganggo témpé konduktif atanapi usap bola katun alkohol posisi anu lepat, teras pasangkeun kalungguhan sareng nyedot bola ka pasién dina urutan sapertos dihandap:

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 5

Posisi kalungguhan precordial:

C1: Ruang intercostal kaopat di belah katuhu sternum

C2: Ruang intercostal kaopat di kénca sternum

C3: Mid-point antara V2 sareng V4

C4: Spasi kalima intercostal dina garis tengah clavicular kénca

C5: Spasi kalima dina garis axillary

C6: Rohangan intercostal kalima dina garis tengah axillary

Kalungguhan éléktroda klip-Limb:

1, ngabersihan kulit sabar

2, Larapkeun némpelkeun kondutif atanapi usap ku bola kapas alkohol

3, Pasangkeun klip éléktroda, langkung saé dina jero dahan awak

4, Pikeun nyegah oksidasi sareng sambungan anu goréng, punten bersihkeun klip na saatos dianggo

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 6

FDA Wireless Resting Bluetooth ECG Machine 7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian