Wisata Pabrik

122

. Rest ECG dikembangkeun dina iPad, iPhone sareng iPodtouch

Kaunggulan:

Produk elsctrocardiogram (ECG) munggaran anu dimekarkeun dina alat portabel ios.
Layar ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.
Ukuran otomatis sareng tafsir.
WiFi sareng 3G cocog.

. Sistem setrés Jantung

Kaunggulan:

Terpadu sareng TI 12-lead ECG IC, sistem akuisisi data dirancang dina bentuk digital kalayan parameter spésifikasi khusus khusus dina tingkat sampling, résolusi, CMMR, rentang dinamis sareng poténsial éléktroda.
Dua téknologi anu dipaténkeun: multi-kanal sinkron A / D sareng filter myoelctric dumasar kana kakuatan spéktrum ECG.
Gumantung kana saluhureun 1 sareng 2, sistem khususna diulas dina jejak ECG anu super stabil sareng bébas noise bahkan dina sasmita anu lungkawing.
Pangujian impedansi sareng alarm leungitna éléktroda sacara langsung.
Ngukur waktos ST-T nyata sareng arrhythmia ngadeteksi sareng nyukcruk.
6 menit leumpang leumpang (6MWT) dina rehabilitasi kalayan treadmill.

. Jaringan ECG

Dirancang dina browsing server kalayan kauntungan:

Platform silang: Windows, iOS, Android…
Tanpa watesan lokasi.
Tanpa watesan alat.
Tanpa palarangan katuangan alat.
Statistik sareng qurry kaurus.

234324