Mesin Digital ECG ka Pabrikan ECG Dumasar PC sareng Kotak akuisisi Gray Dipaké Workstation

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO13485, SALES GRATIS, CQ sareng CO saterusna
Jumlah modél: CV200

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Harga: USD
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3-5 dinten damel saatos kadatangan pembayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Kartu Kredit
Kamampuhan Suplai: 50 unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Warna: Kulawu Jenis: Ngistirahat Pangukuran ECG Sareng Tafsiran
Jalan Konéksi: Kabel USB Sampel: 1000 S / S / Ch, 12 Bit, Sakaligus 12 Ngarah Ngarékam
Tanggapan Frékuénsi: Tanggapan Frékuénsi: 0.05-250Hz (+ 3dB) Panolakan Mode Umum: > 90dB
Input Impedansi: > 10 M Konstanta waktos: 3.2 Sek
Poténsi Éléktroda Maksimum: + 300mV DC Rentang Dinamis: + 10mV
Ngasingkeun Tegangan: 4000V
Lampu Cahaya:

Poctet ECG

,

ecg alat monitoring

Mesin Digital ECG ka Pabrikan ECG Dumasar PC sareng Kotak akuisisi Gray Dipaké Workstation

CV-200-Rest ECG, VCG sareng VLP

CARDIO VIEW CV-200 nyaéta sistem PC-ECG pikeun dokter sareng klinik kalayan rencana ngadamel analisis éléktrokardiografi multi-fungsi, kalebet 12-lead Resting ECG, Vector ECG (VCG) sareng Ventricular Late Potential (VLP). Sistem sacara otomatis nyimpen, nganalisis, rata-rata, nembongkeun sareng nyetak data ECG, VCG sareng VLP anu direkam. Di lingkungan Windows XP, laporan anu béda tiasa ditingali dina layar sareng dicitak dina sababaraha format dina kaseueuran printer anu cocog sareng Windows. Ku cara ngamutahirkeun rutin parangkat lunak, CV-200 tetep canggih-ayeuna-ayeuna ogé sareng ka payunna. Kalayan recorder sampling sinyal ECG anu ngasingkeun optik nyambung ka panganteur PC PC, CV-200 ngajantenkeun akuisisi data ECG kualitas luhur, lingkungan anu ramah pikeun pangguna sareng kaamanan 100% pikeun pasién.

Digital ECG Machine to PC Based ECG Manufacturer with Grey Acquisition Box Used Workstation 0

Syarat Sistem Komputer Minimum:

· Pemproses III Pentium

· RAM 128MB

· 20G HD

· Sistem Operasi Windows XP

· Tampilan VGA Cocog

· Laser XP Kompatibel Laser atanapi Inkjet Printer

Sértipikatna ngadukung kana alat

Digital ECG Machine to PC Based ECG Manufacturer with Grey Acquisition Box Used Workstation 1

Métode Pengiriman di perusahaan kami

Digital ECG Machine to PC Based ECG Manufacturer with Grey Acquisition Box Used Workstation 2

Jasa anu urang janji

1, jasa pra-jualan

-kajian sareng dukungan konsultasi

-dukungan tés démo

-susun dukungan urutan

2, jasa saatos-penjualan

-tokongan téknologi dina jalur

-Béja dina munggaran waktu pikeun ngapdet parangkat lunak

-Maintenance atanapi ngagentos pangrojong parangkat

Tentang Kami

Digital ECG Machine to PC Based ECG Manufacturer with Grey Acquisition Box Used Workstation 3

Jujur nyaéta kapercayaan urang sareng Amanah mangrupikeun dasar kerjasama urang.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian