Taros Kami

VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.

Alamat

46-1, BDA International Business Park, Beijing, 100176

Telepon

Waktos damel: 86-10-67856941-802

Waktu henteu damel: 86-13811905131

Jam

9: 00-17: 30 (waktos Beijing)

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami