Ngawaskeun Bluetooth Pangalihan Éggusi Amplisi Kalayan Smart Iphone ECG D Evice

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Beijing, Cina (Daratan)
Ngaran mérek: V&H
Sertifikasi: CE, ISO14358, Gratis Slaes, CQ, CO saterusna
Jumlah modél: iCV200

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 kotak / kotak
Harga: perundingan
Rincian bungkusan: bungkusan baku
Waktos pangiriman: dina 3 dinten saatos kadatangan pamayaran
Syarat pamayaran: T / T ,, Western Union, paypal, Kartu kiridit
Kamampuhan Suplai: 50 Kotak / Buleud / Minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Produk: Smart IphoneECG D Evice Kalayan Bluetooth Warna: Bodas
Jenis: Ngaso Jalan Transfer: Nirkabel, ku Bluetooth
Ngarah: Simutaneful 12 Ngarah Fungsi: Monitor Otomatis Sareng Analisis ECG
Anu sanésna: Icloud ECG Wéb
Lampu Cahaya:

alat monitoring ambulat

,

ecg pangawasan ambulasi

Ngawaskeun ECG Ambulasi Kalayan pinter iphoneECG D épéksi sareng Bluetooth

Kaunggulan:

  1. Produk elsctrocardiogram (ECG) munggaran anu dimekarkeun dina alat portabel ios.
  2. Layar ECG definisi tinggi berkat layar resolusi luhur Apple sareng algoritma anti aliased.
  3. Ukuran otomatis sareng tafsir.
  4. WiFi sareng 3G cocog.

Bluetooth Transfer Ecg Ambulatory Monitoring With Smart Iphone ECG D Evice 0

Bluetooth Transfer Ecg Ambulatory Monitoring With Smart Iphone ECG D Evice 1

Bluetooth Transfer Ecg Ambulatory Monitoring With Smart Iphone ECG D Evice 2

Bluetooth Transfer Ecg Ambulatory Monitoring With Smart Iphone ECG D Evice 3

Bluetooth Transfer Ecg Ambulatory Monitoring With Smart Iphone ECG D Evice 4

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian