Tentang Kami

Headquarters of V&H

Bubuka

Vales sareng Hills Biomédis Tech. Ltd. (V&H), tempatna di BDA International Park, BEIJING, parantos janten salah sahiji pamekar pamimpin téknologi ECG dumasar PC langkung ti 20 taun. V&H tetep masihan sumber anu saé pikeun ngadeukeutan ujung anu hadir sareng ideu kesederhanaan canggih dina desain produk sareng disiplin manajemén dina kontrol kualitas. V&H kalolobaanna aktipitas alat ecg Wireless pikeun aplikasi ios, PC-ECG, ECG Workstation, ECG Stress Test, Digital EEG Series sareng Ambulatory Blood Pressure Monitor.

Konsép inti V & H nyaéta gawé babarengan dina tim kami parantos ngawangun tim anu leres-leres, dikandung dina kolaborasi, didedikasikan pikeun dalil yén urang sadayana kolega ngagarap haté pikeun tujuan dina ngahargaan jalma sareng masarakat. V & H tetep ningali ka hareup kalayan harepan sareng tekad.

Sejarah

Vales sareng Hills Biomedical Tech.Ltd mangrupikeun panyadia global anu museur kana produk éléktrokardiograf (ECG) sareng jasa wéb ECG pikeun aplikasi klinis. Pikeun langkung ti 10 taun, kami nyiptakeun lini produk CardioView lengkep anu ngalangkungan Portabel ECG (IOS sareng Android), PC-ECG, ECG Workstation, Holter, ABPM, ECG Network sareng ECG Cloud Service.

Rincian Perusahaan

Jenis Usaha: Pabrikan
Importer
Éksporter
Penjual
Pasar Utama: Amérika Kalér
Amérika Kidul
Éropa Kulon
Éropa Wétan
Asia Wétan
Asia Tenggara
Timur Tengah
Afrika
Oséania
Sadunya
Merek: V&H
Jumlah Karyawan: 100 ~ 500
Penjualan taunan: 1 Juta-3 juta
Taun Didirikeun: 2004
Ékspor pc: 20% - 30%

Palayanan

Service. Layanan produk:

1, Multi pilihan tiasa dipilih pikeun alat-alatna.

2, Traning online & teknisi ngadukung.

3, CE, ISO, FDA sareng CO saterusna tiasa disayogikeun ka konsumén urang.

4, kualitas luhur sareng harga kalapa

. jasa saatos-jualan:

1, jaminan sataun pikeun sadayana unit

2, nyayogikeun kendali jarak jauh jasa online upami peryogi iraha waé

3, kapal kaluar dina waktos 3 dinten saatos kadatangan pamayaran

Tim kami

20200617145128_26155

Kami salah sahiji pamekar téknologi ECG dumasar PC salami mangtaun-taun. V&H tetep masihan sumber anu saé pikeun ngadeukeutan ujung anu hadir sareng ideu kesederhanaan canggih dina desain produk sareng disiplin manajemén dina kontrol kualitas. V&H kalolobaanna kalibet dina PC-ECG, ECG Workstation, ECG Stress Test, Digital EEG Series sareng Ambulatory Blood Pressure Monitor.

Propil QC

Sértipikasi

ISO Certification(new)-1

Standar: EN ISO: 13485

Nomer: SX60148889 0001

Tanggal Ngaluarkeun: 2020-04-27

Tanggal Kadaluarsa: 2020-10-16

Wengkuan / Jangkauan: Sistem akuisisi ECG, Holter ECG, Sistem Akuisisi EEG, Monitor Haemodynamic Non-invasi

Dikeluarkan Ku: TÜV Rheinland

CE(2019 NEW version)-1

Standar: CE

Nomer: DD60138018 0001

Tanggal Ngaluarkeun: 2019-04-17

Tanggal Kadaluarsa: 2024-04-17

Wengkuan / Jangkauan: Sistem akuisisi ECG sareng Holter ECG

Dikeluarkan Ku: TÜV Rheinland

iCV200BLE-iCV200S FDA

Standar: FDA

Nomer: K163607

Tanggal Ngaluarkeun: 2017-12-15

Wengkuan / Jangkauan: Sistem akuisisi ECG

Dikeluarkan Ku: USA FDA

CV3000 FDA

Standar: FDA

Nomer: K131897

Tanggal Ngaluarkeun: 2013-11-26

Wengkuan / Jangkauan: Sistem Analisis CV3000 Holter

Dikeluarkan Ku: USA FDA