12 Diterangkeun Bluetooth 2 * Mesin Batré Mini Ecg

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: VH
Sertifikasi: FDA, CE, ISO13485, CO, CQ sareng penjualan Gratis kitu deui
Jumlah modél: iCV200BLE

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Harga: Perundingan
Rincian bungkusan: Karton
Waktos pangiriman: dina 3 dinten saatos kadatangan pamayaran
Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Kartu Kredit
Kamampuhan Suplai: 50 unit per minggu

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami: Bodas 2 * Batré AA Kuat Smart Bluetooth ECG Alat Médis ICV200BLE Warna: Bodas
Bahan: Plastik Jenis: Ngaso
Suplai kakuatan: 2 * Baterry AA Cara Panyambung: Connecttive Bluetooth
Kalungguhan: Simultenaous 12 Anjog Klasifikasi: Alat Médis Kelas II
Anu sanésna: Awan Net Service
Lampu Cahaya:

Batré Mini Mesin Ecg

,

12 kalungguhan Mini Ecg Mesin

,

Mesin Mini Ecg Bluetooth

Bodas 2 * batré AA kuat Alat Bluetooth ECG Médis Alat iCV200BLE

Kenalkeun:

iCV200BLE mangrupikeun éléktrokardiografis anu pinter sareng alit anu tiasa ngempelkeun sinyal ECG 12-lead sakaligus sareng nyitak gelombang ECG kalayan sistem percetakan Bluetooth. Éta pitunjuk dina, ngarékam sareng méréskeun bentuk gelombang ECG dina modeu AUTO / Manual, ngukur sareng diagnosa parameter gelombang gelombang ECG sacara otomatis, ngadorong pikeun "Diterangkeun" sareng "Kurangna kertas", antarbasa basa, AC / DC, milih timah wirahma, percetakan bagan trend sareng histogram interval PR, manajemén database kasus.

Fitur:

Profesional simultenaous 12-kalungguhan ecg

Ukur otomatis / tafsir

Téhnologi Patén

Merenah Ukuran portabel-leutik sareng beurat enteng:

1, Transmisi Bluetooth-

Rékam kamana waé-Kusabab alat transmisi Bluetooth, ECG tiasa dibahas deui dimana, sanaos teu aya jalur USB sareng kabel atanapi wifi

2, konsumsi kakuatan low-

Ku Bluetooth 4.0 Technology, ngahémat listrik sareng ngirangan frékuénsi ngagantian batré

3, transmisi Data Gancang-:

Alatna tiasa mimitian dina waktos1, ngadukung transmisi disance lila pikeun 10m sareng sinyalna stabil.

Multifungsi

Ukur ku dua ramo

Bandingkeun sareng ECGs dina Layar anu sami

Daptar Hasil Diagnosis

Laporkeun dina JPEG / PDF, ku email / Printer hawa

vhECG Awan

Jasa pengiriman:

1, Ukuran paket per unit:

27cmX31cmX11cm

2, Metode Pangiriman:

Ku EXpress: 3-5 dinten

Ku Hawa: 5-12 dinten

Ngaliwat laut: 8-60 dinten.

12 Lead Bluetooth 2*AA Battery Mini Ecg Machine 012 Lead Bluetooth 2*AA Battery Mini Ecg Machine 112 Lead Bluetooth 2*AA Battery Mini Ecg Machine 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak

    • VALES & HILLS Tech Biomédis. Ltd.
    • Telepon: 86 13811905131
    • Telepon: 86-10-67856941-802
    • E-mail:sales@vhmedical.com
    • Fax: 86-10-67856343
    • Whatsapp: 8613811905131

    Tautan

    Panilitian