• gsfsw1
  • gsfsw22
  • gsfsw33
  • Headquarters of V&H

Wilujeng sumping

Vales sareng Hills Biomédis Tech. Ltd. (V&H), tempatna di BDA International Park, BEIJING, parantos janten salah sahiji pamekar pamimpin téknologi ECG dumasar PC langkung ti 20 taun. V&H tetep masihan sumber anu saé pikeun ngadeukeutan ujung anu hadir sareng ideu kesederhanaan canggih dina desain produk sareng disiplin manajemén dina kontrol kualitas. V&H kalolobaanna aktipitas alat ecg Wireless pikeun aplikasi ios, PC-ECG, ECG Workstation, ECG Stress Test, Digital EEG Series sareng Ambulatory Blood Pressure Monitor.

Tingali Sadayana

Produk unggulan

Kadatangan Anyar